FOTO: Ponovno gori u Dalmaciji

Nešto poslije 13 sati u Šibensko-kninskoj županiji izbila su dva nova požara – prvi između Zatona i Rasline na nepristupačnom terenu i drugi kod čvora Vrpolje u blizini autoceste, a na terenu su uz vatrogasne snage i tri kanadera, doznaje se u Županijskome centru 112.

“Dojava o požaru kod čvora Vrpolje prema Perkoviću primljena je u 13,10 sati a na terenu su 27 vatrogasaca sa deset vozila, a pomažu im i dva kanadera. Kuće nisu ugrožene, ali s obzirom na blizinu autoceste ograničen je promet“, izvijestio je Županijski centar 112.

Na požare upozoravaju i iz HAK-a. 

“Zbog požara zatvorena je autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Prgomet i Šibenik u oba smjera. Vozače molimo za strpljenje. Zbog požara zatvorena je lokalna cesta kroz Perković kod Vrpolja”, javlja HAK.

Ponovno gori i između Zatona i Rasline gdje je također vatrogascima u pomoć poslan kanader.

Između Zatona i Rasline planulo je nešto iza 13 sati, na terenu je 25 vatrogasaca s deset vozila, a pomaže im jedan kanader. Kuće nisu ugrožene i gašenje je u tijeku, informacije su Županijskoga centra 112.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari