SVE JE POD KONTROLOM! Zrakoplov koji dulje vrijeme kruži nad Krkom nije u opasnosti

Riječ je o trening-letu posade kompanije Condor

Više građana, kako s Krka tako i s istočnih dijelova Rijeke odnosno riječkog prigrada javili su nam se u proteklih sat vremena s pitanjem: „Što se to događa na nebu nad Krkom?“.

Naime, građani su primijetili kako jedan zrakoplov već dulje vrijeme kruži nebom nad našim najvećim otokom pa se kod svih javilo logično pitanje: je li sve u redu s njim, i nije li zrakoplov možda u nekoj opasnosti pa se zadržava na nebu nad Zračnom lukom Rijeka više no što bi trebalo?

Neuobičajeno kretanje zrakoplova Condror CGG1 registrirale su i specijalizirane internetske stranice za praćenje kretanja zrakoplova u realnom vremenu pa smo upitali odgovorne u Zračnoj luci Rijeka o čemu je riječ.

Odgovor je, nasreću, bio nadasve umirujući: istina je da zrakopov kompanije Condor kruži dulje vrijeme nad širim područjem otoka Krka i riječkog priobalja, no nije riječ o ničem neuobičajenom već o trening-letu posade kompanije koja tek treba proći sve potrebne „kvalifikacije“ za punu suradnju s domaćim zračnim lukama.

Foto: Christian Brozović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari