TRIPADVISOR: Lošinjski hotel Bellevue proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj – pogledajte zašto!

Od otvaranja u srpnju 2014. malološinjski hotel Bellevue ima cilj dizajnom i vrhunskom uslugom zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih gostiju

Domaći i strani gosti odabrali su svoje favorite preko poznate mreže TripAdvisor, a u čak četiri kategorije to je upravo prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, hotel Bellevue.

Gosti su ocijenili Bellevue najboljim hrvatskim hotelom u kategorijama hotela i luksuznih hotela u Hrvatskoj (Top 25 Hotels – Croatia, Top 25 Luxury Hotels — Croatia) te su ga smjestili u kategorije najboljeg hrvatskog hotela za romantiku (Top 25 Hotels for Romance — Croatia) te u kategoriju hotela s najboljom kvalitetom usluge u Hrvatskoj (Top 25 Hotels for Service — Croatia).

Nagrada prema izboru putnika (Travelers’ Choice awards) najveće je priznanje koje može dodijeliti TripAdvisor te je izuzetno dragocjena – nagrađeni hotel gosti svojim recenzijama i komentarima svrstavaju u top 1 posto hotela koje odlikuje izvrsnost u ocjenjenom segmentu.

Od otvaranja u srpnju 2014. malološinjski hotel Bellevue ima cilj dizajnom i vrhunskom uslugom zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih gostiju.

Posebna pozornost prilikom preuređenja posvetila se uređenju interijera. Tako hotelskim interijerom dominiraju drvo, madagaskarski kamen te oniks i mramor, a prostori hotela Bellevue osvijetljeni su posebno uređenom dizajnerskom rasvjetom – design by Dean Skira.

Ponuda hotela Bellevue zaokružena je SPA Clinic-om, gdje gosti imaju priliku uživati u jedinstvenom konceptu svojevrsnog hrama za dušu i tijelu koji je, osim brojnih gostiju hotela, prepoznala i tvrtka Spafinder Wellness, dodijelivši SPA Clinic-i prestižnu titulu najboljeg novog spa na svijetu.

Također, hotel Bellevue je nadaleko poznat i priznat prema vrhunskoj razini usluge koja proizlazi iz kontinuiranog educiranja, unapređivanja i razvijanja cjelokupnog osoblja, njegujući i u praksi načelo da je čovjek ključ uspjeha.

Family Hotel Vespera, 4* član grupacije, osvojio je i ove godine priznanje Travellers Choice Winner u kategoriji 25 najboljih hotela u Hrvatskoj za obiteljski odmor, čime je Vespera još jednom uvrštena među jedan posto svih najbolje ocijenjenih hotela na portalu TripAdvisor. Vespera je ponudom i sadržajem u potpunosti prilagođena obiteljima s djecom i ujedno je prvi hrvatski hotel član prestižne austrijske grupacije Kinderhotels Europe.

„Svaka nagrada koju dobijemo od strane struke i mjerodavnih institucija važno je priznanje za rad i trud koji svakodnevno ulažemo kako bismo održavali izvrsnost na najvišoj razini u svim segmentima naše ponude. Ipak, nagrada TripAdvisora nas osobito veseli i jako nam je dragocjena jer dolazi od samih gostiju. Naša primarna svrha i cilj je upravo zadovoljenje specifičnih potreba i želja naših gostiju i veliko nam je zadovoljstvo potvrda da smo u tome i uspjeli˝, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views