U Čabru otvorena pučka kuhinja

U novouređenom dijelu prostorija župe sv. Antuna Padovanskog u Čabru započela je s radom pučka kuhinja “Kruh sv. Ante”

Pučka kuhinja projekt je Primorsko-goranske županije, Grada Čabra, župe sv. Antuna Padovanskog, Ministarstva socijalne politike i mladih te Crvenog križa GD Čabar, a pružat će uslugu pripreme i dostave obroka starijim i socijalno ugroženim stanovnicima šireg područja grada Čabra.

Otvorenju su prisustvovali zamjenica Župana Marina Medarić, gradonačelnik Gada Čabra Kristijan Rajšel te riječki nadbiskup i metropolit mons. Ivan Devčić.

U svom obraćanju Zamjenica Župana Medarić istaknula je odličnu suradnju PGŽ s lokalnom samoupravom i Riječkom nadbiskupijom, s nadom da će se pozitivna iskustva iz dosadašnjih zajedničkih projekata ovog tipa pretočiti u nove projekte na dobrobit stanovnika Gorskog Kotara.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i brojni poduzetnici ovog kraja koji su svojim doprinosom pomogli da se ovaj projekt realizira u manje od pola godine.

Foto: PGŽ

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views