BORBA ZA PRAVA

Uhićeni vlasnik teretane na prosvjedu: ”Pozivam vladajuće da dođu kod mene na trening!”

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na prosvjedu poduzetnika na glavnom trgu u Zagrebu govorio je i Andrija Klarić, vlasnik teretane koji je usprkos zabrani Stožera, odlučio otvoriti u ponedjeljak. Uhićen je, a dobio je i kaznu od 30.000 kuna. 

“Oni koji pričaju da se Hrvati ne mogu skupiti neka pogledaju ovo. Ono što nas treba okupiti je da konačno shvate je da nam ne mogu uzimati slobodu. Onaj tko je spreman žrtvovati slobodu radi sigurnosti nije zaslužio ni jedno ni drugo. Loše stvari koje rade ljudi, nisu oni krivi, krivi smo mi koji ih ne sprječavamo. Ne činimo ništa da to prestane. Vrijeme je da prestanemo biti pasivni i da im pošaljemo poruku. Poruka je da hoćemo svoja građanska prava, nitko nam ih ne može uzeti. Ako vi to ne možete osigurati, dajte nekom drugom da to učini”, poručio je Klarić, pišu Vijesti.hr

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pozdravio je zdravstvene djelatnike.

“Bolest je opasna, ne sumnjam u to, mislim da morao pozdraviti naše liječnike i sestre, molim vas jedan veliki pljesak za njih. Vi ste naši heroji koji ste na prvoj crti obrane od opasne bolesti i zaslužuju naše poštovanje. Predlažem da političari svoje plaće daju njima i da se s njima zamijene pa da vidimo kako će onda biti.

Jučer kad sam bio na policiji sam vidio da smo krasni ljudi, to su naši obiteljski prijatelji, susjedi, koji rade svoj posao, rade ga s velikom neugodnošću. Nije problem u njima koji moraju provoditi glupe zakone, nego u onima koji ih donose. Inspektori su mi sa suzama u očima zapečatili teretanu. I u DORH-u su krasni ljudi, dobri, ali moraju provoditi gluposti koje je napisao netko drugo”, rekao je Klarić.

Photo: Igor Soban/PIXSELL

“Samo za kraj – našim političarima, prvenstveno vladi vladajućoj stranci. Prestanite nas maltretirati, ako niste u stanju voditi nas kroz koronakrizu, bavite se nečim drugim. Dođite kod mene na trening pa ćete naučiti nešto korisno. Hvala vam što ste se skupili, ovo je samo prvi korak, gruda koja se mora zakotrljati i koja treba ovoj zemlji donijeti jedan nornalan i zdrav život,” rekao je Klarić, a okupljeni su ga pozdravili ogromnim pljeskom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari