DA ČOVJEK NE POVJERUJE

(FOTO/VIDEO) Hrvatski policajci na tulumu u postaji: Diraju se dildom, simuliraju seks, mačuju pivama u gaćama…

Dalmatinski portal

Policajci grle Policijski etički kodeks s bocom pive u ruci

Dalmatinski portal objavio je seriju fotografija s tuluma policajaca, održanog u postaji aerodromske policije u jednima od sedam Kaštela.

Od običnog skidanja uniforme preko igranja s umjetnim penisom, zatim mačevanja bocama pive u boksericama, pa do rekonstruiranja scena seksa između dvojice ili više muškaraca. Na stolu se vidi prazna boca viskija, a pive je teško prebrojati.

U jednom trenu policajci grle Policijski etički kodeks s bocom pive u ruci.

Foto: Dalmatinski portal

”Nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama Postaje aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od lipnja 2018. godine. Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na  protek vremena provest ćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti”, kazali su za 24 sata u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Foto: Dalmatinski portal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari