(FOTO & VIDEO) MUČNA OVRHA – DJETETA: Snimljen dramatičan trenutak odvođenja Cesarea!

Photo: Miranda Cikotic/PIXSEL

Cesarea su službenici Općinskog suda predali na skrb njegovom ocu, Talijanu Alessandru Avenatiju. Nina Kuluz trebala bi se priključiti sinu na putu u Italiju?

Kako se neslužbeno doznaje iz Općinskog suda u Splitu, Nina Kuluz trebala bi se priključiti sinu na putu u Italiju. Odvjetnik obitelji Kuluz, Mišo Živaljić nadao se da će Općinski sud u Splitu i danas odustati od ovrhe, s obzirom na liječničku preporuku i zdravstveno stanje djeteta.

Cesare je jučer pušten iz splitske bolnice gdje je bio hospitaliziran zbog snažnih bolova u trbuhu. Liječnik ga je pustio na kućnu njegu i preporučio da se dijete ne izlaže stresu.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSEL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

“Tako je bilo i pred prošlu ovrhu. Dijete je pod velikim stresom, od straha se previjao od bolova”, rekla je Vanda Kuluz, jedna od organizatorica prosvjeda protiv odvođenja Cesara.

Građani su se u neposrednoj blizini Cesareove zgrade počeli okupljati još u ponedjeljak navečer, a dio ih je prosvjedovao i ispred Općinskog suda na Dračevcu gdje su predsjednici suda Marini Boko donijeli 10.600 potpisa kojima traže obustavu ovrhe, no do predsjednice nisu uspjeli doći.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSEL

Podsjetimo, Nina Kuluz i Alessandro Avenati jedno su vrijeme imali zajedničko skrbništvo nad dječakom koji je trebao živjeti u Italiji, a majka ga je imala pravo viđati svaki dan. Nina je pobjegla iz Italije skrivajući se u Bosni i Hercegovini, potom se vratila u Split, a dječakov otac je dva puta pokušao sina vratiti u Italiju.

“Dragi svi, drama sve odvija. Dječak urliče i zapomaže ‘Pustite me na miru, želim ostati ovdje, gubite seee’ jeca i urliče bez prestanka, a oni ga uporno obrađuju. Miču mamu da nije tu, žele biti sami s njim i ne daju mu mira već pola sata. Jadno dijete, koju traumu mu rade. Još ništa ne znamo, budite tu, ne daju mu mira”, objavila je Vanda Plazonić na Facebook grupi Spasimo malog Cesarea.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSEL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari