KATASTROFALNA POPLAVA

Galerija | (FOTO, VIDEO) Šokantne scene! RTL-ova ekipa u najpogođenijem dijelu Njemačke, snimili prizore od kojih se ledi krv u žilama!

Foto: RTL

Broj stradalih u poplavama na zapadu Njemačke i dalje raste – zabilježeno je više od 130 žrtava nakon što je policija u subotu objavila 90 smrtnih slučajeva u okrugu Ahrweiler.

Prema podacima objavljenima u subotu, u njemačkim zapadanim regijama poginule su ukupno 133 osobe, dok su u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija službenici u petak potvrdili 43 smrtna slučaja.

Spasilačke službe nastavljaju raditi diljem zapadne Europe nakon što je više od 150 ljudi poginulo u poplavama koje su prouzročile obilne kiše u dijelovima Njemačke, Belgije, Francuske, Švicarske, Luksemburga i Nizozemske.

Pogledajte VIDEO:

RTL-ova reporterka Amela Čilić i snimatelj Alen Međić nalaze se u najpogođenijem dijelu Njemačke odakle su poslali i neke uistinu šokantne fotografije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari