VIŠKOVO: „POTRUBI AKO TI JE VEĆ PUN KU…“ Pogledajte što ovome prosvjedniku i njegovim istomišljenicima najviše smeta na Viškovu!

Na ovaj neobičan prosvjed sigurno se ne bi odlučio da mu ovaj problem ne pričinjava usitinu veliku smetnju

Neobičnom prosvjedu mogu posvjedočiti svi koji se ovih dana zateknu u središtu Viškova gdje uporni prosvjednik stoji uz cestu i povećom porukom ispisanom na tabli animira vozače da zatrube u znak podrške.

Na tabli stoji natpis: „Potrubi ako ti je već pun ku… (fer) gužve i semafora“, i očito se referira na velike prometne gužve u Viškovu i prilaznim cestama koje su posljednjih tjedana još i veće zbog nekoliko građevinskih intervencija na cestama u rekonstrukciji ili izgradnji zbog čega je i promet znatno usporen i otežan, pogotovo na onim mjestima gdje se odvija uz privremenu regulaciju semaforima.

Mišljenje ovoga prosvjednika nije izdvojeno već odražava (ne)raspoloženje većeg dijela stanovnika toga pravog malog grada u susjedstvu Rijeke, nezadovoljnih rješenjima nekih problema iz domene komunalnog uređenja.

Što reći nego da suosjećamo s problemima stanovnika Viškova, uz nadu da će se ove njihove komunalne nedaće riješiti čim prije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari