VOZAČ KAMIONA: ‘Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene’

Vozač kamiona kaže da mu se nikad nije dogodilo nešto slično

Dvojicu muškaraca koja su u četvrtak oko 11,30 sati iskočila iz kamiona bosanskohercegovačkih registracija kod skladišta jednog trgovačkog centra u Šibeniku policija je uhvatila u kvartu Meterize nešto poslije 13 sati, doznaje se u šibenskoj policiji, kojoj je prijavljeno da je riječ o migrantima.

29.11.2018., Sibenik –
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

„Dvojicu muškaraca ispitat ćemo i utvrditi identitet te ostale okolnosti događaja i temeljem toga poduzet ćemo ostale mjere i radnje“, rekla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za ŠibenikIN.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Najmanje dvije osobe iskočile su u četvrtak nešto prije podneva iz teretnjaka s građevinskim materijalom bosanskohercegovačkih registracija na parkingu trgovačkog centra na izlazu iz Šibenika prema Vodicama te počele bježati prema brdu.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na terenu ispred trgovačkog centra policajci su pregledali nadzorne snimke kamera i razgovarali s vozačem kamiona.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vozač kamiona tvrtke Dumi Šped, koji se predstavio kao Šesto, ispričao je za portal ŠibenikIN kako je krenuo iz Livna uobičajenom rutom, te da nije primijetio ništa neobično.

“Krenuo sam iz Livna najnormalnije kao i svaki dan. Pretpostavljam da su oni ušli odmah u Livnu ili na graničnom prijelazu Kamensko, ali ja ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu vidimo sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene. Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio van, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu”, kazao je vozač.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dodao je kako mu je ovo prvi put da mu se nešto ovako dogodio, ali od kolega je čuo da se ovakve stvari događaju sve češće.
Vijesti.hr
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari