(FOTOGALERIJA) SPEKTAKL U OPATIJI: Novogodišnja zdravica i skok u more opatijskih Kukala!

Idi na originalni članak

Tradicionalnom podnevnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner predstavnici Opatije i Primorsko-goranske županije zaželjeli su opatijskim gostima sve najbolje uz zahvalu što su upravo u Opatiji odlučili dočekati novu 2016. godinu.

Oglas

U zdravici, pjenušcu  i nastupu Puhačkog orkestra Lovran uživalo je nekoliko tisuća turista koji su na dar  dobili čašu za pjenušca s logom poznatog opatijskog simbola – Djevojke s galebom.

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić istaknuo je kako je “Opatija svakim danom sve ljepša i gradimo svu infrastrukturu koja nedostaje”, uz dodatak kako već prvog radnog dana kreću u realizaciju zacrtanog: “… moji sugrađani mogu očekivati i dalje puno dizalica u gradu, puno radova, ali Opatija je svakim danom sve ljepša i gradimo svu infrastrukturu koja nedostaje.”.

Novogodišnje blagdane u Opatiji provodi oko četiri tisuće turista, među kojima su najbrojniji Austrijanci, Talijani, Nijemci, Slovenci i Hrvati.

Novoj godini potom su tradicionalno nazdravili i Opatijski kukali koji su otvorili sezonu kupanja na opatijskim plažama!

Foto: Borna Ćuk

Exit mobile version