(FOTOGALERIJA) SPEKTAKL U OPATIJI: Novogodišnja zdravica i skok u more opatijskih Kukala!

Tradicionalnom podnevnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner predstavnici Opatije i Primorsko-goranske županije zaželjeli su opatijskim gostima sve najbolje uz zahvalu što su upravo u Opatiji odlučili dočekati novu 2016. godinu.

U zdravici, pjenušcu  i nastupu Puhačkog orkestra Lovran uživalo je nekoliko tisuća turista koji su na dar  dobili čašu za pjenušca s logom poznatog opatijskog simbola – Djevojke s galebom.

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić istaknuo je kako je “Opatija svakim danom sve ljepša i gradimo svu infrastrukturu koja nedostaje”, uz dodatak kako već prvog radnog dana kreću u realizaciju zacrtanog: “… moji sugrađani mogu očekivati i dalje puno dizalica u gradu, puno radova, ali Opatija je svakim danom sve ljepša i gradimo svu infrastrukturu koja nedostaje.”.

Novogodišnje blagdane u Opatiji provodi oko četiri tisuće turista, među kojima su najbrojniji Austrijanci, Talijani, Nijemci, Slovenci i Hrvati.

Novoj godini potom su tradicionalno nazdravili i Opatijski kukali koji su otvorili sezonu kupanja na opatijskim plažama!

Foto: Borna Ćuk

zdrav1 zdrav2 zdrav3 zdrav4 zdrav5 zdrav6 zdrav7

kukali1 kukali2 kukali3 kukali4 kukali5 kukali6 kukali7 kukali8 kukali9 kukali91 kukali99

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari