(FOTO&VIDEO) FESTIVAL VATROMETA U OPATIJI: Još da je podebljano i pobjedom u Francuskoj…

Idi na originalni članak
Foto: Borna Ćuk

U Opatiji je sinoć vladala nesvakidašnja, gotovo bajkovita atmosfera zahvaljući programu koji je uključivao nekoliko spektakularnih vatrenih koreografija

Oglas

Sada već tradicionalna manifestacija Festival vatrometa u Opatiji jučer je imala dodatan prizvuk atrakcije zbog nogometne utakmice Hrvatska-Portugal koja se mogla pratiti na Slatini na velikom ekranu. Pobjeda Vatrenih je nažalost izostala, no zato je vatromet bio svojevrsna dobrodošla utjeha.

https://www.youtube.com/watch?v=XueT5GXC_mg

S pontona u opatijskom akvatoriju ispaljeno je više spektakularnih vatrenih koreografija koje su nebo iznad Opatije učinile slikarskim platnom na kojem su se ocrtavale fantastične i umjetnički kreirane raskošne eksplozije.

U pauzama između vatrometa prisutne je zabavljala živa glazba uz vrhunske glazbene sastave, a moglo se probati i nešto od bogate ugostiteljske ponude. U programu su sudjelovali žongleri, ulični zabavljači uz koncerte Love Runners i Dellboysa, nakon Baby vatrometa slijedio je Piromuzički vatromet, a sve je s početkom oko ponoći začinio koncert Brudafunk Banda.

Foto: Borna Ćuk (još fotografija na Festival vatrometa 2016)

Exit mobile version