(FOTO&VIDEO) FESTIVAL VATROMETA U OPATIJI: Još da je podebljano i pobjedom u Francuskoj…

Foto: Borna Ćuk

U Opatiji je sinoć vladala nesvakidašnja, gotovo bajkovita atmosfera zahvaljući programu koji je uključivao nekoliko spektakularnih vatrenih koreografija

Sada već tradicionalna manifestacija Festival vatrometa u Opatiji jučer je imala dodatan prizvuk atrakcije zbog nogometne utakmice Hrvatska-Portugal koja se mogla pratiti na Slatini na velikom ekranu. Pobjeda Vatrenih je nažalost izostala, no zato je vatromet bio svojevrsna dobrodošla utjeha.

https://www.youtube.com/watch?v=XueT5GXC_mg

S pontona u opatijskom akvatoriju ispaljeno je više spektakularnih vatrenih koreografija koje su nebo iznad Opatije učinile slikarskim platnom na kojem su se ocrtavale fantastične i umjetnički kreirane raskošne eksplozije.

vatro1

U pauzama između vatrometa prisutne je zabavljala živa glazba uz vrhunske glazbene sastave, a moglo se probati i nešto od bogate ugostiteljske ponude. U programu su sudjelovali žongleri, ulični zabavljači uz koncerte Love Runners i Dellboysa, nakon Baby vatrometa slijedio je Piromuzički vatromet, a sve je s početkom oko ponoći začinio koncert Brudafunk Banda.

Foto: Borna Ćuk (još fotografija na Festival vatrometa 2016)

vatro3 vatro4 vatro5 vatro6 vatro7 vatro8 vatro9 vatro99 vatro999

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari