POZITIVNI NA COVID-19

Gradonačelnik Pazina: ‘Nisam zarazio Butkovića.’ Ministar: ‘Prišao mi je bez maske u jednom trenutku’

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Obojica su bila na otvorenju Istarskog ipsilona

Ministar prometa Oleg Butković i pazinski gradonačelnik Renato Krulčić objavili su u nedjelju da su pozitivni na Covid-19. Obojica su bila na otvorenju Istarskog ipsilona u četvrtak.

”Zaraza se nije dogodila na svečanom otvorenju Istarskog ipsilona, niti sam ja zarazio ministra Olega Butkovića, niti on mene. To je nešto što se dogodilo prije tog događaja, ali to nisam mogao znati jer nisam imao nikakve simptome. Prvi simptom javio mi se u petak ujutro, a to je da nisam osjetio nikakav miris. Prema onome što mi je rekla doktorica, to znači da sam se zarazio barem tri dana prije jer se miris prestaje osjećati treći dan”, izjavio je za Jutarnji list Renato Krulčić.

S njima je na otvorenju bilo još dvadesetak uzvanika, a nakon toga su bili na ručku u konobi u mjestu Cerovlje. Sudionici tvrde da je za stolovima sjedilo pet do šest ljudi i da su se poštivale epidemiološke mjere.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari