''LGBT PROPAGANDA''

Grmoja uzrujan: ”Prijete smrću mojoj obitelji; Slika djeteta u mrtvačkom sanduku uznemirila bi svakoga!”

Foto: Pixsell

HSLS je jučer čelnicima Mosta Boži Petrovu i Nikoli Grmoji u Metkoviću poslao primjerak djela Maxa Webera Politika kao poziv, u kojem se ističe važnost političke odgovornosti, u skladu s kojom političari moraju voditi računa o svojim postupcima. Danas je Grmoja šefu HSLS-a Dariju Hrebaku poklonio drugu knjigu.

Knjigu kao dar od HSLS-ovaca Grmoja je dobio “s ciljem podsjećanja saborskih kolega na etičke standarde odgovornosti u politici, kao i obrane tih standarda”, piše N1.

Hrebak: Grmoja želi provesti orbanizaciju u Hrvatskoj

Danas se, pak, na konferenciji za medije HSLS-ovog Darija Hrebaka pojavio Nikola Grmoja poklonivši mu knjigu F.A. Hayeka Put u ropstvo.

“Odlučili smo Nikoli Grmoji pokloniti knjigu, ali, nakon posljednjih njegovih izjava, bolje da smo mu poklonili bijelu plahtu. Način na koji Nikola Grmoja želi provesti orbanizaciju u Hrvatskoj, HSLS će jasno odbaciti.

VIDEO DANA:

Naša stranka će neovisno o njegovim reakcijama stajati protiv huškačke politike i govora mržnje. Osobno smatram da na to tko se s kim ljubi, tko s kim spava ili se drži za ruke nijedna država ne bi trebala gledati, a pogotovo to ne bi trebao činiti Nikola Grmoja”, kazao je Hrebak na presici u saboru, prenosi Index.

Grmoja: Nisam govorio o pravima seksualnih manjina

Na presici se pojavio i Grmoja. koji je Hrebaku poklonio knjigu F.A. Hayeka Put u ropstvo. Nakon toga se obratio novinarima.

Novinari su ga pitali ima li potporu za svoje teze u vlastitom saborskom klubu jer Marija Selak Raspudić upozorava da pitanje seksualne manjine ne bi trebalo biti u istom zakonu s antipedofilijom.

“O pravima seksualnih manjina, svatko tko zna čitati u Hrvatskoj, može vidjeti da o tome nisam govorio. Propaganda je jedno, a prava su drugo”, odgovorio je Grmoja.

Pitali su ga je li za njega Pride LGBT propaganda.

“Svatko u slobodnoj zemlji može hodati za svoja prava i ja s tim nemam ama baš nikakvih problema. Za mene je propaganda da ključni ideolozi LGBTQ pokreta, od samog njegovog nastanka, autori rodne ideologije i queer ideologije, negiraju spol i govore da je to pseudoznanstveni konstrukt”, kazao je.

“Ako ćemo mi doći u situaciju da je svaka kritika neke udruge, neke politike, kritika neke orijentacije, nećemo daleko doći. Ja na takav oblik totalitarnosti neću priznati”, rekao je Grmoja.

“Vidim ono što se događa vani, ja želim svoju djecu zaštititi od toga”

Optužio je udrugu Queer Zagreb da je u Hrvatsku pozvala čovjeka koji traži legalizaciju pedofilije.

“Ja vidim da ono što se događa vani za tri, četiri, pet godina može doći u Hrvatsku. Ja želim svoju djecu zaštititi od toga”, rekao je Grmoja.

“Da mi netko tvrdi da ne postoji LGBTIQ propaganda, malo ipak ja više znam. Uostalom, ja sam profesor sociologije, ne mogu meni prodavati neke priče. Ja to jako dobro znam”, kazao je Grmoja.

“Noćas nisam mogao zaspati do tri sata jer sam primio prijetnje smrću. One me nisu toliko uznemirile, više me uznemirila prijetnja smrću mom djetetu, slika djeteta u mrtvačkom sanduku i to da ću patiti kao Mišo Kovač i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku”; rekao je Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, na konferenciji za novinare u Saboru, prenosi Dnevnik.hr.

“Ovdje se radi o medijskoj harangi, hvala svima koji su u tome sudjelovali. Hvala im za ove slike koje sam noćas dobio. Još sam potresen time, malo me uznemirilo. Nisam ni mislio ovo sada reći, ali izašlo je iz mene”, rekao je Grmoja, koji još uvijek nije odlučio hoće li prijetnje prijaviti policiji.

“Svaki čovjek, neovisno o seksualnoj orijentaciji, ima jednako dostojanstvo. Diskreditiraju me tako što mi vade slike s deklariranim homoseksualcima. Pa to je najbojli primjer da to nema veze s vezom. Bliži mi je svaki dobar i pristojan čovjek u gej paradi od divljaka koji su ih napali. Ne da mi je bliži… bliži mi je milijun puta. Svaki onaj koji u ovoj zemlji poziva na nasilje, koji druge ljude vrijeđa zbog njihovih uvjerenja ili seksualne orijentacije, taj je udaljen od mene kao Pluton od Zemlje”, kaže Grmoja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari