HGSS OBJAVIO AKCIJU

HGSS objavio detalje akcije spašavanja žene na Krku o kojoj su pisali i britanski mediji!

Foto: Screenshot, HGSS

RTL-ova Potraga istražuje bizaran slučaj žene koja je pronađena i spašena u divljini otoka Krka, a koja se ne sjeća kako se zove i odakle je. Sve pogledajte u emisiji u četvrtak.

Podsjetimo, ženu su u nedjelju spasili pripadnici HGSS-a, a navodno je na tom stjenovitom terenu provela cijelu noć.

Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom.

Zbog svega toga je policija zatražila i pomoć javnosti, no zasad njihov apel nije polučio informacije koje bi otkrile identitet nepoznate žene koja je sada na liječenju u KBC-u u Rijeci.

Ekipa RTL-ove Potrage istražuje slučaj te je doznala da je tijekom jutra na predjelu obale, dosta udaljenom od mjesta gdje je nepoznata žena nađena, policija pronašla njezin ruksak!

Međutim, sadržaj ruksaka nije istražiteljima pružio željene informacije o njenom identitetu. Uz sprej za komarce i još neke sitnice koje bi svaki turist ponio sa sobom na izlet, u ruksaku je pronađen i novčanik, no bez dokumenata i bez novca. Riječ je o važnom detalju, jer je neobično da u novčaniku nije bilo ničega.

Što se dogodilo tako i dalje ostaje misterij. Sve detalje ovog nezabilježenog slučaja pogledajte emisiji Potraga u četvrtak navečer nakon RTL-a Danas.

HGSS objavio detalje spašavanja

HGSS je ženu našao na obali, ozlijeđenu i dezorijentiranu.

“Akcija Rudine – 12. rujna 2021.

Poziv zaprimamo oko 9 sati preko Županijskog centra 112, a od strane Službe traganja i spašavanja na moru, koja zbog plićine nije u mogućnosti pristupiti unesrećenoj osobi. Saznajemo da se radi o ženskoj osobi s kojom su kontakt uspostavile osobe koje su se noć prije, kao i u tom trenutku, nalazile na manjem plovilu u blizini plaže Rudine.

Unesrećena osoba je prenoćila na obali te je zatečena iscrpljena, s lakšim tjelesnim ozljedama i dezorijentirana.

Odmah po dojavi na teren izlazi 12 članova HGSS stanice Rijeka s tri vozila. Dolaskom do unesrećene istoj je pružena medicinska pomoć, nakon čega je uslijedio je transport nosiljkom UT2000 do cestovne prometnice, gdje je unesrećena predana vozilima Hitne medicinske službe. Time je ova akcija završila oko 11:10”, objavili su iz HGSS-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari