VIRALAN VIDEO

HIT VIDEO! Marija Selak Raspudić: ‘Ne slušajte političare’; Glas iz gomile: ‘Pa vi ste političari!’

Marija Selak Raspudić pokušala je pozvati građane da podrže referendum, ali je njezin video otišao u drugom smjeru

“Ne slušajte političare kada vam govore o cijepljenju”, govorila je jučer Mostova zastupnica Marija Selak Raspudić pred televizijskim kamerama uoči završetka sakupljanja potpisa za referendum protiv COVID potvrda.

“Pa vi ste političari!”, dobacio je slučajni prolaznik kojem su njene riječi očito zazvučale pomalo ironično.

“Većina njih o tome nema blagog pojma”, ne obazirući se na komentare nastavila je Selak Raspudić.

Videoisječak iz jučerašnjeg RTL-a Danas počeo je kružiti Twitterom i izazvao šaljive, ali i ozbiljne reakcije.

Jedna od korisnica koja je proslijedila video, usporedila je poruku Selak Raspudić s crkvenim svijetom. “Ne slušajte svećenike kada vam govore o braku i obitelji. Nitko od njih o tome nema blagog pojma. #evanđeljepoMariji”, napisala je.

“Gledala jučer na Dnevniku i doviknula joj u isto vrijeme kad i taj čovjek “pa ti si političarka”. Raspudić je manipulatorica koja ljudima govori što da rade i koga da slušaju, a paradoks je što na taj način upravo sebe stavlja u poziciju one koju treba slušati”, zaključila je tviterašica.

“Genijalno”, “Marija prešla igricu” ili “Ovakav zarub autogolski dugo nisam čuo”, glasili su komentari tviteraša koji su se cijeloj situaciji radije odlučili nasmijati, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari