IRAČKOG I SIRIJSKOG PODRIJETLA

Horor u Njemačkoj: Sedmero ljudi silovalo djevojku (18), upletena i jedna žena

Ilustracija (Kat Jayne/Pexels)

Navodi se da je žrtva, 18-godišnjakinja iz Münsterlanda, silovana u automobilu. Moguće je da su je počinitelji prethodno drogirali kapima za omamljivanje

Ured javnog tužitelja u Bielefeldu provodi istragu silovanja 18-godišnjakinje, koju su navodno napali šestorica mladića i jedna ženska osoba. Među osumnjičenima su osobe s iračkim, sirijskim i njemačkim državljanstvom, no nije poznato podrijetlo onih koji imaju njemačko državljanstvo.

Prema pisanju njemačkih medija, zločin se dogodio u ranim jutarnjim satima na parkiralištu restorana brze hrane Subway, nedaleko od diskoteke. Navodi se da je žrtva, 18-godišnjakinja iz Münsterlanda, silovana u automobilu. Moguće je da su je počinitelji prethodno drogirali kapima za omamljivanje.

Policija u Herfordu zasad ne daje službene informacije, već sve upite preusmjerava na Ured javnog tužitelja, koji je potvrdio da su u istrazi obuhvaćeni sedmero osumnjičenih, uključujući jednu žensku osobu. Policija je putem nadzornih kamera s tog područja identificirala osumnjičene, koji dolaze iz okruga Minden-Lübbecke.

Dvojica glavnih osumnjičenika, koji imaju iračko državljanstvo, već su u pritvoru. Ostalo četvero osumnjičenih imaju njemačko državljanstvo, a jedan je Sirijac. Među osumnjičenima su četiri adolescenta, dvoje odraslih i jedan tinejdžer, prenosi Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari