NEVJEROJATNO

Hrvat iznajmljuje stan – besplatno: ”Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali…”

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

U grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik pojavila se vrlo interesantna ponuda Dubrovčanina koji je svoj stan u Zatonu ponudio besplatno te tako posramio neke iznajmljivače koji iznajmljuju po ogromnim cijenama, a onda izbace svoje najmoprimce van 1. lipnja, piše Morski.hr

Očekivano, njegova objava na Facebook grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik privukla je ogromnu pozornost i odobravanje sugrađana.

“S obzirom da me sramota i da nemam obraza iznajmit ljudima stan po ovim suludim cijenama koje vidim da se ovdje objavljuju i onda im 1.6. reći da izlaze, ja sam voljan ustupit dvosoban stan u Zatonu do 1.6. bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inbox samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno.

Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1.6. treba imati obraza ljudima pogledati u oči, pogotovo po onim cijenama koje traže”, objavio je Dubrovčanin u Facebook grupi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari