TUŽNI PRIZORI

Galerija | Hrvatska se oprašta od Massima. Na Gradsko groblje Zadar stigli brojni glazbenici i prijatelji

Hrvatski glazbenik i pjevač Massimo Savić danas će biti pokopan na Gradskom groblju Zadar. Osim članova obitelji, na groblje i posljednji pozdrav s Maxom već stižu prijatelji, ali i brojni obožavatelji Massima.

Oni koji su se među prvima našli na groblju su bivša predstavnica Hrvatskog Sabora Rada Borić te glazbenica Marina Tomašević, ali i direktor Aquarius Recordsa, Boris Horvat. Komemoracija pjevača bila je 30. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Od političara do glazbenika, na komemoraciju su došli Mladen Juričić, Nina Obuljen Koržinek, Vanna, Ivana Radeljak, Alka Vuica, Marko Tolja, Vlatka Pokos, Tatjana Jurić, Karlo Korlaet i brojni drugi. Na sprovod su stigli i glazbenici Tonči Huljić, njegov sin Ivan Huljić, Gibonni, Giuliano, Neno Belan, Đani Maršan i drugi.

Smrt hrvatskog glazbenika šokirala je Lijepu našu 23. prosinca, a o njegovom odlasku vijest su podijelile supruga Eni i kćer Mirna.

Bio je to pokop bez ijedne riječi, bez glazbe, samo knjiga žalosti i tiha povorka, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari