HRVATSKI DANI SIGURNOSTI U OPATIJI: DND-u Opatija Hrvatska velika nagrada sigurnosti 2016.

Grad Opatija postao je prvi grad u Hrvatskoj koji ima Mapu dječjih igrališta – vodič kroz igralište za djecu ucrtano na planu grada, s kratkim opisom i fotografijom te pravilima ponašanja na igralištima

Ovogodišnja Hrvatska velika nagrada sigurnosti u kategoriji društvene odgovornosti – inicijativa godine dodijeljena je Društvu „Naša djeca“ Opatija i Dječjem gradskom vijeću grada Opatije za projekt Mapa dječjih igrališta.

Priznanje je danas na prigodnoj svečanosti na konferenciji Hrvatski dani sigurnosti koja se od 12. do 14. listopada održava u Opatiji, uručena tajnici DND-a Opatija Sanji Škorić i vijećnici DGV-a Petri Deranja.

Konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar – Kitarović, a na današnjoj dodjeli nagrada uz ostale uvažene uzvanike bio je prisutan i gradonačelnik Grada Opatije gospodin Ivo Dujmić.

Zahvaljujući na nagradi Sanja Škorić je izrazila zadovoljstvo što se važnost ovog projekta prepoznala na nacionalnoj razini te naglasila da je nagrada došla u vrijeme kad će Grad Opatija obilježiti 15 godina aktivne dječje participacije u gradu Opatiji.

2

Vijećnica Petra Deranja pozvala je prisutne da se prošeću do Slatine na kojoj je postavljena informativna ploča s iscrtanom mapom dječjih igrališta.

Grad Opatija postao je prvi grad u Hrvatskoj koji ima Mapu dječjih igrališta – vodič kroz igralište za djecu ucrtano na planu grada, s kratkim opisom i fotografijom te pravilima ponašanja na igralištima.

U izradi mape sudjelovali su vijećnici VIII, IX i X saziva Dječjeg gradskog vijeća grada Opatije, a važnost projekta priznata je i odlukom Upravnog odbora Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i dodijeljenom nagradom.

Središnja tema ovogodišnjih Hrvatskih dana sigurnosti je sigurnost i gospodarstvo, aktualan izazov za uprave trgovačkih društava i sigurnosni sektor. Ovaj trodnevni susret vodećih ljudi u upravljanju procesima sigurnosti obiluje brojnim zanimljivim i ekskluzivnim predavanjima i događanjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari