HEROJ IZ 'POMORSKE'

Hrvatski kapetan spasio dječaka koji je dva dana plutao u gumenjaku: ‘Prvo što je napravio, nazvao je mamu’

Izvor: Screenshot, Facebook

Hrvatski kapetan Vladimir Šeparović spasio je dječaka na gumenjaku iz mora 60 nanutičkih milja od obale Tunisa

Hrvatski kapetan Vladimir Šeparović spasio je dječaka na gumenjaku iz mora 60 nautičkih milja od obale Tunisa. Kapetan je svoje iskustvo opisao na društvenim mrežama, a podijelila ga je Pomorska škola Zadar jer je u pitanju njihov bivši učenik, prenosi Net.hr.

“Da smo ponosni na naše učenike, bivše i sadašnje nije tajna, i volimo dijeliti njihove uspjehe. No ova priča je zaista posebna i zaslužuje da se dijeli. Vladimir Šeparović, naš bivši učenik i njegova posada danas je na 60 NM, blizu grada Kelibia u Tunisu, spasila dječaka iz mora. Dječak je plutao dva dana i za njim je pokrenuta opsežna potraga, a prvo što je napravio kad su ga izvukli nazvao je mamu i javio joj da je živ. Vladimir je napisao na svom statusu kako je ponosan na svoje kolege, a mi smo bome ponosni na njega!”, napisali su iz Pomorske škole Zadar u svojoj Facebook objavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari