Hrvatski planinar poginuo na Triglavu: Pao u provaliju od 100 metara pred očima sina

“Tijekom uspona na Triglav tragično je preminuo naš član, Slaven Sučević, sin, otac, brat, suprug, kapetan fregate HRM, profesor i nadasve divan čovjek i prijatelj”, objavilo je HPD Malačka

HPD Malačka iz Kaštel Starog objavili su na svojoj facebook stranici tužnu vijest o tragičnoj smrti njihovog člana 49-godišnjeg Slavena Sučevića koji je život izgubio u subotu rano poslijepodne tijekom silaska s Triglava prema Planiki.

“Tijekom uspona na Triglav tragično je preminuo naš član, Slaven Sučević, sin, otac, brat, suprug, kapetan fregate HRM, profesor i nadasve divan čovjek i prijatelj. Tuga i bol su preveliki, jednostavno nestvarni.. Kako je većina članova u velikom šoku, molim da ih rasteretite bilo kakvih dodatnih pitanja o detaljima pogibije. HPD Malačka će iskazati počast Slavenu Sučeviću, a o svim detaljima i danu sprovoda dobit ćete pravovremenu informaciju”, napisao je Zvonimir Perica, predsjednik HPD Malačka.

Vijesti.hr
Foto: Pixsell/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari