LJETNO IZDANJE

Video | I njemu je vruće! Predsjednik sletio u Sinj, iz helikoptera izašao u kratkim hlačama i natikačama

Foto: Dalmacija Danas

Istina, ranije smo znali vidjeti predsjednika u trapericama i kožnoj jakni s aviator naočalama, ali ljetno izdanje do sada nije zabilježeno

I dok su posljednji radni dani u Saboru punili medijske stupce oko toga kako se treba obući jer zastupnici su kritizirali druge kolege, u većoj mjeri kolegice, zbog neformalnijeg izdanja, odlaskom na ljetnu pauzu, svi se sve više okreću upravo tom ne formalnijem stilu, prenose RTL Vijesti.

U zaista rijetkom izdanju sada je snimljen i predsjednik RH, Zoran Milanović. Došao je naime helikopterom u Sinj, a iz letjelice izašao u crnoj majici s printom, kratkim hlačama i natikačama. Putem je pozdravljao okupljene, a sve su snimili novinari redakcije Dalmacija Danas.

VIDEO DANA:

Predsjednik RH došao je u Sinj gdje će u nedjelju pratiti Sinjsku alku, a danas će se uputiti u Knin na svečani prijem. Dodijelit će nagrade, pohvale pa i promaknuća.

U nastavku pogledajte predsjednika RH na zračnoj luci Sinj u Glavicama:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari