SVE JE DOBRO PROŠLO

IMA I TOGA! HGSS spašavao planinarku jer se – bojala visine!?

Foto: HGSS/Facebook

Hrvatska gorska služba spašavanja jučer je dobila  neobičnu dojavu o planinarki koja se zaustavila prilikom planinarenja.

Naime, strah od visine bio je jači. Cijelu zgodu objavio je HGSS na svojoj Facebook stranici, prenose Vijesti.hr

“U popodnevnim satima preko centra #112 na dežurni telefon HGSS Stanice #Koprivnica dolazi dojava o planinarki (’72) koja se zbog straha od visine zaustavila na području Deklešanec (Mali Kalnik). Odmah po dojavi na teren izlaze dva spašavatelja Stanice Koprivnica koji su planinarku i njene prijateljice dopratili na sigurno”, napisali su.

“Strah je normalna reakcija na potencijalnu opasnost. Ponekad čovjek precijeni svoje mogućnosti i nađe se u situaciji koju nije u stanju sam riješiti. Mislim da u određenoj mjeri svi ponekad osjetimo strah samo rijetki to priznaju”,

“Dobro su postupile i pozvale HGSS. Nikog ne osuđujem jer se svatko može naći u takvoj situaciji. Dobro su se spustili bez ozljeda. Oni koji idu na “planinarenje” u japankama i sandalama ti su problematični”, samo su neki od komentara Facebook korisnika.

U popodnevnim satima preko centra #112 na dežurni telefon HGSS Stanice #Koprivnica dolazi dojava o planinarki (’72) koja…

Objavljuje HGSS – Hrvatska Gorska Služba SpašavanjaNedjelja, 7. veljače 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari