TRAGEDIJA

IMALA JE SAMO 13 GODINA Očuh poginule djevojčice: ”Svima nam je teško, ali želim da se zna koliko je bila dobra”

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ispričao je i kako je novac koji je Laura dobila za rođendan potrošila na darove za svoju obitelj koje im je uručila za Božić.

Potres koji je pogodio Banovinu obilježio je smrt djevojčice Laure koja je imala 13 godina.

Njen očuh za Index.hr je ispričao kako je ona bila posebna, kako je bila vesela, voljela je pjesmu i ples, bila je uvijek velikodušna i imala je tako veliko srce.

Ispričao je i kako je novac koji je dobila za rođendan potrošila na poklone za svoju obitelj koje im je uručila za Božić. Lauru je upoznao kad je imala osam godina.

On i Laurina majka spavaju u autu, a kaže kako je ona nevjerojatno jaka:
“Supruga je taj dan odmah primila injekciju, sad je na tabletama, ovo je nezamislivo teško. No ona je isto nevjerojatno jaka. Taj dan kad se to dogodilo Laura je bila u gradu s bakom, tetkom i sestričnom. Ja sam bio u kući i jedva sam izašao iz nje, supruga mi je bila na poslu. Nisam je mogao dobiti na telefon. Prvo sam otrčao do punca da njih spasim, onda sam otišao do auta da dođem nekako do grada i tad sam zapazio suprugu, rekla mi je: ‘Vodi me na Trg, Lauru je nešto poklopilo.’ Nju je zvao bivši suprug kojega su zvali da je Laura stradala, dalje sve znate”, ispričao je Darko za Index.hr.

Trenutno se nalaze kod ženinih roditelja, a spavaju u autu

Trenutno su kod ženinih roditelja sa još tri obitelji, a Laurinoj majci je malo lakše. Stalno pričaju o Lauri, ali kaže kako će joj danas biti posebno teško. U četvrtak u 14 sati je sahrana, a iako je rečeno da će sprovod biti u krugu obitelj, Darko kaže da on nikome ne može reći da ne dođu. Rekao je kako on zbog supruge mora biti jak te kako joj je glavni oslonac.

Susjeda njegovih roditelja je objavila njegov račun na koji građani uplaćuju donacije. On kaže kako ne bi volio da se samo njima uplaćuje jer je svima teško.

Račun za donacije 

Svi oni koji žele uplatiti donacije na račun, isplatu mogu izvršiti na ime Darko ČuligHR1524840083235299861. Za uplate iz inozemstva: BIC:RZBHHR2XXXX.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari