IMAO JE CILJ! Radio je u Njemačkoj samo kako bi uštedio i vratio se u Hrvatsku

To su na koncu i uspjeli te je njihov poslovni pothvat rezultirao sa šest novih radnih mjesta u Županji

Svakodnevno pišemo o mladima koji odlaze iz Hrvatske trbuhom za kruhom, ali ima i drugačijih primjera. Igor Zečević (28) iz Županje odlučio se vratiti u svoj grad, pokrenuti vlastiti posao i svojim primjerom potaknuti pokretanje pozitivnih trendova u Županji.

Sa svojim prijateljem Lukom Benakovićem otvorio je originalni bistro Old House 1914, koji je pozitivno osvježenje u ugostiteljskoj ponudi Županje.

Prije pet godina prvi put otišao za Njemačku

Igor je prije pet godina odlučio prvi puta otići za Njemačku. Nakon nekog vremena vratio se kući, a zatim je ponovno otišao za Njemačku. Konobario je i štedio sav novac jer si je zacrtao jedan cilj – s prijateljem je htio pokrenuti posao u svome gradu.

To su na koncu i uspjeli te je njihov poslovni pothvat rezultirao sa šest novih radnih mjesta u Županji. Uz Igora i Luku, zapošljavaju još jednoga konobara i tri radnika u kuhinji.

“Rekao bih da je ovo zapravo jedan mali lunch bar koji nudi jednostavna i malo drugačija jela. Više smo se orijentirali na doručak, burgere, tjestenine, wokove, salate… Imamo velik izbor kvalitetnih vina i džinova. Nemamo dostavu jer želimo da nam gosti više dolaze u lokal”, kazao je Igor za Glas Slavonije.

Sve su sami osmislili i odradili uz pomoć prijatelja

U uređenje prostora uložili su osam mjeseci. Igor i Luka su sve sami osmislili i odradili uz pomoć prijatelja. Uložili su puno truda pa su čak i šank izradili od stare žaluzine.

“Željeli smo u ovaj prostor unijeti dušu, omogućiti našim sugrađanima, i mladima i starijima, da se opuste, uživaju u ukusnim i kvalitetnim jelima i pićima. Vikendima ćemo organizirati svirke jer želimo u našem gradu ponuditi nešto novo, nešto drugačije i ležernije. Radno vrijeme je do 24 sata, sve je znači umjereno i nadam se da ćemo zadovoljiti interese i potrebe naših sugrađana”, rekli su Igor i Luka za Glas Slavonije.
Vijesti.hr
Foto: Dusko Jaramaz/Ivica Galovic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari