'OVO JE PRAVA PRILIKA ZA VAS'

Ina objavila oglas za posao nakon megapljačke: Traže specijalista za sprečavanje pranja novca!?

Idi na originalni članak
Photo: Sanjin Strukic/Pixsell

Ako smatrate da zadovoljavate sve uvjete, imate još ravno tjedan dana da se prijavite, prenosi Net.hr.

Oglas

Nakon što je Ina opljačkana za nevjerojatnih milijardu kuna, Ina je objavila natječaj u kojem se traži stručnjak za usklađenost poslovanja. Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas”, poručuju iz Ine u oglasu za posao.

‘Identificiranje pravnih rizika i sprječavanje pranja novca’

Kako objašnjavaju u oglasu, ta pozicija nudi kandidatima primjenu stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca. Zatim je tu i identificiranje pravnih rizika iz gore navedenih područja i njihov utjecaj na poslovanje INA Grupe. “Osoba će provoditi i interne istrage usklađenosti poslovanja iz gore navedenih područja, pripremati izvješća na temelju istraga i analize rizika, uključujući preporuke za učinkovitije djelovanje i usklađenost INA Grupe.”, stoji u oglasu.

Ako smatrate da zadovoljavate sve uvjete, imate još ravno tjedan dana da se prijavite.

‘Karijera za osobe svih generacija’

Iako na stranicama Ine nije istaknut oglas za posao, u rubrici karijera možete saznati kako izgleda testiranje za kandidate, kao i “zašto je fora raditi u Ini”. Među ostalim ističu “karijeru za osobe svih generacija i profila”, a kod pogodnosti za radnike  navode dodatke na plaću i novčane potpore.  Ističu i “međunarodnu mobilnost”, koja je nekim visokopozicioniranim djelatnicima trenutno prilično limitirana.

Exit mobile version