'OVO JE PRAVA PRILIKA ZA VAS'

Ina objavila oglas za posao nakon megapljačke: Traže specijalista za sprečavanje pranja novca!?

Photo: Sanjin Strukic/Pixsell

Ako smatrate da zadovoljavate sve uvjete, imate još ravno tjedan dana da se prijavite, prenosi Net.hr.

Nakon što je Ina opljačkana za nevjerojatnih milijardu kuna, Ina je objavila natječaj u kojem se traži stručnjak za usklađenost poslovanja. Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas”, poručuju iz Ine u oglasu za posao.

‘Identificiranje pravnih rizika i sprječavanje pranja novca’

Kako objašnjavaju u oglasu, ta pozicija nudi kandidatima primjenu stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca. Zatim je tu i identificiranje pravnih rizika iz gore navedenih područja i njihov utjecaj na poslovanje INA Grupe. “Osoba će provoditi i interne istrage usklađenosti poslovanja iz gore navedenih područja, pripremati izvješća na temelju istraga i analize rizika, uključujući preporuke za učinkovitije djelovanje i usklađenost INA Grupe.”, stoji u oglasu.

Ako smatrate da zadovoljavate sve uvjete, imate još ravno tjedan dana da se prijavite.

‘Karijera za osobe svih generacija’

Iako na stranicama Ine nije istaknut oglas za posao, u rubrici karijera možete saznati kako izgleda testiranje za kandidate, kao i “zašto je fora raditi u Ini”. Među ostalim ističu “karijeru za osobe svih generacija i profila”, a kod pogodnosti za radnike  navode dodatke na plaću i novčane potpore.  Ističu i “međunarodnu mobilnost”, koja je nekim visokopozicioniranim djelatnicima trenutno prilično limitirana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari