Incident ispred zagrebačkog Rebra: ‘Tijelo su stavili u vreću, pukla je i pokojnica je udarila glavom o pod’

FOTO: Robert Anić/PIXSELL

Direktorica dugoreške Čistoće Josipa Škrtić Pucarević bila je iznenađena incidentom

Ispred KBC-a Zagreb u petak oko 14 sati dogodio se nevjerojatan incident. U njemu su sudjelovali djelatnici komunalne tvrtke Čistoća iz Duge Rese.

“Iako su morali imati transportni lijes, oni su došli bez lijesa. Tijelo su stavili u veliku crnu vreću i počeli je unositi u kombi. No, vreća je tada pukla i tijelo je palo na asfalt, udarivši glavom. Tada su je podigli i bez vreće utrpali u kombi”, rekao je čitatelj Jutarnjeg lista.

Ne zna ni je li komunalne tvrtke uopće smiju obavljati pogrebničku djelatnost, te mu nije jasno zašto je mrtvo tijelo došla preuzeti Čistoća.

Direktorica dugoreške Čistoće Josipa Škrtić Pucarević bila je iznenađena incidentom.

“To se radi kad je skučen prostor kojim treba proći”

“Moji me djelatnici nisu o tome izvijestili. Rekli su samo da su pokojnicu morali nositi u vreći, ali nisu mi rekli da im je pala na pod”, kazala je Pucarević.

Rekla je i kako tvrtka ima ovlaštenje prevoziti pokojnike, ali i da se nekad transportiraju u vreći.

“Lijes je bio u kombiju, ali je tijelo prenošeno u vreći. To se radi kada je skučen prostor kojim treba proći, odnosno nema dovoljno prostora za manevriranje s lijesom”, rekla je.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari