SPAŠAVALI IH ČAMCIMA

Video | Išli autom u poplavu!? Pogledajte dramatičnu snimku spašavanja dvojca koji je zapeo u oteretnom kanalu

Spašavala su ih dva čamca. U jesnom je bila ekipa Državne intervencijske postrojbe Split koja je bila nekoliko dana u ispomoći, te se danas vraćaju kući. U drugom čamu bila je ekipa Crvenog križa iz Zagreba

Ravnateljstvo civilne zaštite obavilo je dramatičnu snimku iz zraka spašavanja dvije osobe koje su se unatoč svim upozorenjima uputile u vožnju automobilom kroz vodu koja je nadirala oteretnim kanalom Sava – Odra na samom izlazu u Odransko Polje, javlja Danas.he.

Kako saznaju, radi se o ribičima koji očito nisu poslušala upozorenja nadležnih službi.

Spašavala su ih dva čamca. U jesnom je bila ekipa Državne intervencijske postrojbe Split koja je bila nekoliko dana u ispomoći, te se danas vraćaju kući. U drugom čamu bila je ekipa Crvenog križa iz Zagreba.

Voda je sinoć nosila granje, kamenje, i brojne druge predmete, pa je dvojac upućen u prostorije lovačkog doma gdje su prenoćili, s obzirom na to da se do njih sinoć nije moglo.

Podsjetimo, Ravnateljstvo civilne zaštite ranije je objavilo kako je akcija završila u nedjelju u 6 sati ujutro.

“I ovim putem pozivamo građane na dodatan oprez i odgovorno ponašanje u područjima koja su ugrožena poplavama, da ne ulaze u vodu i poštuju izdana upozorenja i znakove zabrane”, kazali su, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari