Izabrana nova uprava Uljanika: ‘Vrijeme je da se nerad sankcionira’

Idi na originalni članak
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

‘IMENA novih članova uprave biti će objavljena u petak ujutro’, stoji u objavi

Oglas

Stožer za obranu Uljanika objavio je na Facebooku kako je izabrana nova uprava Uljanika, no s imenima će van izići sutra ujutro.

Informaciju su iz stožera objavili na način da su na Facebook stranicu ‘Uljanik za bolje sutra’ napisali objavu u kojoj stoji spomenuta informacija.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Uljanikovci

Sinoć kasno je izabrana NOVA tročlana uprava Uljanik d. d.a. Dva dana je N. O.od jutra do mraka raspravljao i razgovarao sa mogućim kandidatima i radio sa ljudima koji uopće mogu i žele sjesti za kormilo Uljanika s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo i odgovornošću koja slijedi.

Nikada nismo širili pesimizam niti nećemo ali mi smo, nažalost, na biti ili nebiti. Plaće nemamo, budućnost nam je upitna. Stojimo sa obe noge na zemlji i realisti smo. A sinoć smo napravili drugi korak ka promjeni i ka riješavanju problema.

IMENA novih članova uprave biti će objavljena u petak ujutro, na prvi radni dan zbog ZAKONA i formalnosti koje se moraju obaviti. Nitko pa ni članovi nove uprave nisu i nece biti nezamjenjivi. Kao niti bilo tko drugi. Njihov ostanak na toj poziciji kao i bilo čiji ovisi o njihovom radu.

Vrijeme je da se bilo čiji rad, od čistačice, brodomontera ili varioca do direktora, članova uprave ili voditelja počne cijeniti i vrednovati a nerad sankcionira.

Odmah se nastavlja komunikacija sa MINGO u vezi plaća i daljnjih poteza koji će nam omoguciti budućnost i spas..

SRETNO NAM SVIMA

SZOBU“, stoji u objavi ‘Stožera za obranu Uljanika’ na stranicama ‘Uljanik za bolje sutra’.

Vijesti.hr

Exit mobile version