Izabrana nova uprava Uljanika: ‘Vrijeme je da se nerad sankcionira’

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

‘IMENA novih članova uprave biti će objavljena u petak ujutro’, stoji u objavi

Stožer za obranu Uljanika objavio je na Facebooku kako je izabrana nova uprava Uljanika, no s imenima će van izići sutra ujutro.

Informaciju su iz stožera objavili na način da su na Facebook stranicu ‘Uljanik za bolje sutra’ napisali objavu u kojoj stoji spomenuta informacija.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Uljanikovci

Sinoć kasno je izabrana NOVA tročlana uprava Uljanik d. d.a. Dva dana je N. O.od jutra do mraka raspravljao i razgovarao sa mogućim kandidatima i radio sa ljudima koji uopće mogu i žele sjesti za kormilo Uljanika s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo i odgovornošću koja slijedi.

Nikada nismo širili pesimizam niti nećemo ali mi smo, nažalost, na biti ili nebiti. Plaće nemamo, budućnost nam je upitna. Stojimo sa obe noge na zemlji i realisti smo. A sinoć smo napravili drugi korak ka promjeni i ka riješavanju problema.

IMENA novih članova uprave biti će objavljena u petak ujutro, na prvi radni dan zbog ZAKONA i formalnosti koje se moraju obaviti. Nitko pa ni članovi nove uprave nisu i nece biti nezamjenjivi. Kao niti bilo tko drugi. Njihov ostanak na toj poziciji kao i bilo čiji ovisi o njihovom radu.

Vrijeme je da se bilo čiji rad, od čistačice, brodomontera ili varioca do direktora, članova uprave ili voditelja počne cijeniti i vrednovati a nerad sankcionira.

Odmah se nastavlja komunikacija sa MINGO u vezi plaća i daljnjih poteza koji će nam omoguciti budućnost i spas..

SRETNO NAM SVIMA

SZOBU“, stoji u objavi ‘Stožera za obranu Uljanika’ na stranicama ‘Uljanik za bolje sutra’.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari