SKUPA ZABAVA

Izbacili polaznicu (19) s Policijske akademije; Snimala je kolege u ‘užičkom kolu’!

Davor Visnjic/PIXSELL

Jedna polaznica je zbog snimanja isključena iz programa

Snimka zabave polaznika Policijske škole “Josip Jović” na prostoru Policijske akademije koja je prije nekoliko dana izašla u javnost izazvala je snažne reakcije.

Naime, polaznici koji su završili nastavu zbog suzbijanja širenja zaraze nisu napuštali krug Policijske akademije te su im odgovorne osobe policijske škole dozvolile produženo slobodno vrijeme za druženje do ponoći, umjesto do 22 sata.

Povezani VIDEO

Tijekom navedenog vremena nekoliko polaznika koji se nalaze u tom ciklusu kontaktne nastave su na otvorenom prostoru kruga škole slušali glazbu i plesali, a sve je snimila 19-godišnja polaznica čime je nedvojbeno prekršila važeće pravne propise Policijske škole te je nanijela štetu ugledu Ministarstva unutarnjih poslova. Polaznica je isključena iz škole, a ostale sankcije još čekaju.

Policijska akademija je mišljenja da na osobama koje su za njih odgovorne tijekom školovanja leži i odgovornost da polaznicima objasne im zašto je neko ponašanje neprimjereno za policijski sustav, što su propustili učiniti.

Stoga će načelnica Policijske akademije protiv odgovornih osoba iz Policijske škole “Josip Jović” (voditelja odgojnih skupina, voditelja smjene i dvoje rukovoditelja policijske škole) podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, donose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari