IZBJEGLIČKA KRIZA U Hrvatsku do nedjelje ušlo 73 500 izbjeglica, stižu i dalje!

Prema podacima policije u Hrvatsku je do nedjelje ušlo 73.500 izbjeglica, a u prihvatni centar u Opatovcu stižu i dalje i iz njega ubrzo i odlaze, javlja Hina.

U prihvatni centar u Opatovcu u noći između subote i nedjelje stiglo oko 1300 izbjeglica, a iz centra ih je otišlo 2500.

Izbjeglice koje su noćas napustile Opatovac u dva vlaka su sa željezničkog kolodvora u Tovarniku upućene prema Mađarskoj, potvrdila je policija.

Najveći broj od 1300 pristiglih izbjeglica u Hrvatsku je ušao preko Bapske, dok je 80-ak izbjeglica ušlo preko Tovarnika.

Na području Strošinaca u županjskoj Posavini više nema izbjeglica. Tamo ih je u subotu bilo nekoliko tisuća, međutim vlakovima su svi odvezeni prema mađarskoj granici.

U prihvatnim centru u Opatovcu oko 9,30 sati nalazi se 500-tinjak migranata, a pristigla su dva autobusa s novim izbjeglicama koje su u Hrvatsku ušle preko Bapske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari