Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov izjavio je u nedjelju, nakon objave prvih službenih nepotpunih rezultata izbora, kako je rezultat Mosta kao treće političke opcije, veliki uspjeh, ali i odgovornost prema svima u hrvatskoj državi i onima koji su danas izašli na izbore, a glavna poruka Mosta je – baviti se javnim, a zaboraviti privatno.

Prošlo je i previše vremena za raščišćavanje starih odnosa i došlo je vrijeme da se pozovu i okupe svi pošteni ljudi koji su spremni raditi na dobrobit zajedništva, izjavio je Petrov u izbornom stožeru.

Dodao je da će u rješavanju brojnih problema biti potrebni i bolni rezovi koji će zahvatiti i naše obitelji i prijatelje, ali da ih treba provesti.
Naša je poruka “baviti se javnim, a zaboraviti privatno i ne smijemo izdati i iznevjeriti naše birače”, rekao je Petrov. Poručio je kako od svih drugih političkih struja i institucija očekuje da se ponašaju isto i uključe u zajednički posao za dobrobit Hrvatske.

Pozvao je sve da se potrude izgraditi bolji sustav. “Budimo spremni na žrtve bez kalkulacije i gradimo zajedno Hrvatsku”, poručio je Petrov kojeg su nazočni u stožeru Mosta dočekali skandiranjem Božo, Božo.
Petrov: Radije ćemo imati nove izbore nego još jednu nesposobnu vlast.

U izjavi za HTV Božo Petrov je rekao kako se ne smatra zvijezdom izbora.

”Najvažnije je poticanje konkurentnosti našeg gospodarstva. Očekujemo da će se napraviti teritorijalni reustroj, lokalne i regionalne uprave, reforme u javnom sektoru što znači da će biti doveden profesionalni menadžment u poduzeća, zapošljvanje po sposobnosti a ne po podobnosti, reforme u pravosuđu, u godinu dana završavati postupke, a ne kao danas 10 godina. Radije ćemo imati nove izbore nego još jednu nesposobnu vlast. Smatramo da su izbori mnogo jeftiniji nego još jedna nesposobna vlast”, rekao je Petrov.
(Hina)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja