ODGOVOR NADLEŽNIH

Jadrolinija komentirala stanje poplavljenog trajekta: “Ispričavamo se putnicima, svjesni smo problema”

Foto: Screenshot/Net.hr.

Jadrolinija se oglasila o poplavljenoj garaži trajekta koji plovi od Prapratnog na Pelješcu do Sobre na Mljetu. Podsjetimo, prije dva dana je u Facebook grupi Oglasnik otoka Korčule objavljena snimka garaže na trajektu u koju je ušlo more, piše Index.

“Svjesni smo nedostataka trajekta Brestova, koji trenutačno liniju Prapratno – Sobra održava kao zamjena. Od idućeg tjedna na liniji će zaploviti trajekt Valun, čime će ove poteškoće biti otklonjene te će znatno porasti i kvaliteta usluge na ovoj liniji.

Našim se putnicima ispričavamo na neugodnosti, ali ipak napominjemo da sigurnost u niti jednom trenutku nije bila upitna”, odgovorili su iz Jadrolinije za Dnevnik.hr.

“Razumijemo probleme otočana te se trudimo svojim ulaganjima imati na umu povećanje kvalitete usluge”

Osim što je more ušlo u garažu trajekta, potegla se priča i o stanju toaleta na trajektu koji vozi s Pelješca na Mljet. 

“Kada je riječ o čistoći sanitarnih čvorova, uputili smo zahtjev prema nadležnim službama vezano za trajekt Brestova te će naša interna kontrola svakako dodatno provjeravati situaciju na terenu.

Svjesni smo problema koji nastaju u periodu ljetne sezone kada porastom prometa raste i fluktuacija putnika kroz prostore broda te samim time raste i mogućnost naglog nastanka nereda bez obzira na napore posade, koja u plovidbi ima velik obujam poslova.

Razumijemo probleme otočana te se trudimo svojim ulaganjima imati na umu upravo povećanje kvalitete usluge kroz cijelu godinu. Upravo je zato obnova flote u našem fokusu posljednjih godina. Investicije i nabavke novih brodova se izvršavaju s prioritetom zamjene najstarijih brodova u floti te praćenjem potreba i povećanja prometa na pojedinim linijama.

U daljnjim ćemo investicijama svakako imati na umu i ovu liniju budući da je dugoročni cilj sveukupna modernizacija i obnova flote”, kazali su iz Jadrolinije za Dnevnik.hr, prenosi Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari