Jandroković zastupnicima: Budimo odgovorni i solidarni

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pozvao je u srijedu zastupnike da budu “odgovorni, ozbiljni i solidarni” i da vlastitim primjerom pokažu da država može i mora dobro funkcionirati.

Naša je ključna zadaća donošenje zakona kojima ćemo osigurati provedbu mjera koje predlaže Vlada, a tiču se zdravstvene i opće sigurnosti građana, te gospodarskih mjera zbog pandemije koronavirusa, rekao im je na početku zasjedanja u srijedu, navodi Hina

“Odgovornim pristupom, racionalnim raspravama, pokazat ćemo hrvatskoj javnosti da se možemo nositi s odgovornošću”, poručio je kolegama pozvavši ih da budu na razini koja je nužna da bi poslali kvalitetnu poruku.

Podsjetio je zastupnike da se, zbog pandemije koronavirusa, vrlo strogo moraju držati preporuka nadležnih državnih tijela, ali i saborskih preporuka: nema fizičkih kontakata, rukovanja, nužna je dezinfekcija  ruku i držanje utvrđenog razmaka u sjedenju u sabornici.

Oni koji imaju zdravstvenih problema, koji kašlju, kišu, imaju glavobolju, grlobolju i temperaturu ne bi trebali i ne smiju biti u Saboru, rekao je Jandroković.

Hina.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari