Je li moguće da su nestali pomorci na nekom otoku? Otac Dina Miškića: ‘Iz Bourbona nam se ne javljaju’

Foto: Facebook

Rodbina i prijatelji nestalih pomoraca s Bourbon Rhodea uputili su još jedan apel za pomoć

Rodbina i prijatelji nestalih pomoraca s broda Bourbon Rhode koji je doživio havariju na Atlantskom oceanu 26. rujna očajna je u potrazi od koje ne odustaju te su uputili još jedan apel za pomoć preko društvenih mreža. Među nestalima je i Dino Miškić (39) iz Šibenika koji je bio i kapetan broda.

Kako stoji u njihovoj objavi na Facebooku, vjeruju da bi nestali pomorci koji su se ukrcali na splavi za spašavanje mogli biti na nekom od otoka.

Prenosimo njihovu objavu:

“Tražimo vašu pomoć u potrazi !!!
Mi, rodbina nestalih mornara, molimo pomoć za širenje riječi !!! Postoji mogućnost da dečki mogu biti na otoku !!! Molimo vas da pomognete širenje ovih podataka na više otoka!!! Možda će to nekima od vas uspjeti prenijeti. Možda netko ima poznanstva ili ćete jednostavno vi sami pokušati podijeliti ove podatke na otoku.
Puno vas molimo, pomozite našim momcima !!!

Popis predloženih lokacija: 

Kuba, Haiti, Jamajka, Portoriko, Trinidad, sjeverni Andros, Huventud, Inagua, Južni Andros, Big Abaco, Martinik, Velika Bahama, Margarita, Bas-Ter, Dominika, Gonav, Sveta Lucija, Grand Ter, Mala Abaco , Long Island, Aklins, Cozumel, Curacao, Barbados, Vieques, Saint Vincent, Grenada, Tobago, Bonaire, Mayaguana, Antigua, Santa Cruz, Grand Cayman, Aruba, Tortuga, Saint Kitts, Barbuda, Marie Galant, Medium Otoci Caicos, Otoci sjevernog Kaicosa, Saona, Angvila, Montserrat, Providenciales, Nevis, Otok Sveti Martin, Otoci Istočni Kaicos, St. Thomas, Amber Caye, Mona, Torto la, Sveti Ivan, Roatan, Anegada, Kajmanski Braque, Mali Kajman, Sveti Barthelemy, Sint Eustatius, Saba, Key West, Mustique, Navassa, Isla Mujeres, Ostrvo Delta Orinoco.”

Shrvana obitelj Dina Miškića 

“Da samo znate kako je tuga teška. Propalo je, moja gospođo, sve je propalo”, rekao  je Mario Miškić, otac kapetana Dina Miškića za 24 sata.

Dinov otac živi na otoku Žirju sa suprugom Natalijom. Strepio je od zvonjave u trenutku kad su pronašli četiri tijela sinovih kolega. Ističe da je danima iščekivao poziv iz tvrtke Bourbon, ali da se ne javljaju više niti im išta govore.

“Meni je teško, ali materi i ženi je najgore. Teška tuga i gotovo. Posjećuju nas mještani, dođe njih 4-5 svakodnevno, proćakulamo da nisam sam… Ma da vam iskreno kažem, misec i pol dana nisam brod odvezao, nisam mogao od tuge. Govore mi ljudi da moram na more, da odem na lignje, da ne stojim kući. Tek prije 15 dana sam ih poslušao”, rekao je kapetanov otac.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari