STIGLI KIŠNI OBLACI

Jeste li vidjeli što je došlo iz Slovenije?! Pljusak kiše probudio Riječane, gadno nevrijeme rušilo grane po Zagrebu

U Rijeci je pala kiša a nakon nje je – barem u višim predjelima grada – temperatura zraka nešto pala. Na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme

U Hrvatskoj će danas biti većinom sunčano te vruće i vrlo vruće, ali ne i posve stabilno, javlja DHMZ.

Ujutro će lokalno izraženih pljuskova praćenih grmljavinom biti ponajprije u Istri, Gorskome kotaru i na sjeverozapadu zemlje, a prema večeri te u noći na četvrtak vjerojatni su i na sjeveru. Vjetar mjestimice umjeren jugozapadni, uglavnom u višim predjelima i jak, a na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura od 32 do 37 °C.

Pljusak kiše danas je prije 7 sati probudio Riječane. Odmah je, barem u višim predjelima grada, i temperatura zraka nešto pala.

U Zagrebu je od jutra krenulo nevrijeme, a na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme.

24sata piše da se u Zagrebu u srijedu ujutro srušila jedna grana na tramvajsku prometnu žicu, a prometni kolaps nastao je na Slavonskoj i Maksimirskoj cesti.

Pogledajte video:

Zagrebački vatrogasci zabilježili su više od 10 intervencija. Uklanjali su stabla i grane pa i lim s krova na Kustošiji. Nakon prekida zbog pada stabla na naponsku mrežu ponovno je uspostavljen promet na relaciji Dubrava-Kvaternikov trg, a zbog pada stabla na Sljemenskoj cesti – ne vozi autobusna linija 140, javlja RTL Danas.hr.

“Vozilo je na terenu, imamo više intervencija u tom području oko Slavonske”, rekli su iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari