STIGLI KIŠNI OBLACI

Jeste li vidjeli što je došlo iz Slovenije?! Pljusak kiše probudio Riječane, gadno nevrijeme rušilo grane po Zagrebu

Idi na originalni članak

U Rijeci je pala kiša a nakon nje je – barem u višim predjelima grada – temperatura zraka nešto pala. Na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme

Oglas

U Hrvatskoj će danas biti većinom sunčano te vruće i vrlo vruće, ali ne i posve stabilno, javlja DHMZ.

Ujutro će lokalno izraženih pljuskova praćenih grmljavinom biti ponajprije u Istri, Gorskome kotaru i na sjeverozapadu zemlje, a prema večeri te u noći na četvrtak vjerojatni su i na sjeveru. Vjetar mjestimice umjeren jugozapadni, uglavnom u višim predjelima i jak, a na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura od 32 do 37 °C.

Pljusak kiše danas je prije 7 sati probudio Riječane. Odmah je, barem u višim predjelima grada, i temperatura zraka nešto pala.

U Zagrebu je od jutra krenulo nevrijeme, a na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme.

24sata piše da se u Zagrebu u srijedu ujutro srušila jedna grana na tramvajsku prometnu žicu, a prometni kolaps nastao je na Slavonskoj i Maksimirskoj cesti.

Pogledajte video:

Zagrebački vatrogasci zabilježili su više od 10 intervencija. Uklanjali su stabla i grane pa i lim s krova na Kustošiji. Nakon prekida zbog pada stabla na naponsku mrežu ponovno je uspostavljen promet na relaciji Dubrava-Kvaternikov trg, a zbog pada stabla na Sljemenskoj cesti – ne vozi autobusna linija 140, javlja RTL Danas.hr.

“Vozilo je na terenu, imamo više intervencija u tom području oko Slavonske”, rekli su iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Exit mobile version