ČUDI LI VAS?

Jeste li znali da je Trump ”glumio” u filmu ”Sam u kući”? Pohvalio se u prvom obraćanju nakon odlaska…

Na društvenim mrežama mnogi su ismijavali djetinjasto pismo 

Donald Trump prvi put se izravno obratio javnosti, otkako je napustio dužnost predsjednika. Tko bi rekao da će se baš u tom prvom javljanju hvaliti time da je glumio u mnogim poznatim filmovima i serijama?

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država pohvalio se, osim cammeo ulogom u Sam u kući 2, i nastupima u Zoolanderu, emisiji Wall Street: Money Never Sleeps i seriji The Fresh Prince of Bel Air, u pismu koje je u četvrtak poslao holivudskom sindikatu showbizza SAG-AFTRE kako bi dao ostavku na članstvo u toj organizaciji. Ovih se dana trebao suočiti s disciplinskim slušanjem sindikata, jer su šefovi govorili već o protjerivanju Donalda Trumpa nakon nemira i poticanja nemira na Kapitolu, ali je Trump odlučio sam napustiti sindikati i to u svom stilu, prenose Vijesti.hr. 

“Vaš sindikat nije ništa napravio za mene”

“Danas vam pišem u vezi s takozvanim saslušanjem Disciplinskog odbora s ciljem opoziva mog članstva u sindikatu. Koga briga! Iako nisam upoznat s vašim radom, vrlo sam ponosan na svoj rad na filmovima poput Sam u kući 2, Wall Street: Money Never Sleeps, The Fresh Prince of Bel Air, Saturday Night Live, i naravno, jednoj od najuspješnijih emisija u povijesti televizije, The Apprentice (Pripravnik)”, napisao je Donald, pa dodao:

“Što me dovodi do vašeg očitog pokušaja besplatne medijske pažnje kako biste odvratili pozornost od vašeg sumornog rada kao sindikata. Vaša je organizacija učinila malo za svoje članove, a ništa za mene – osim ubiranja članarina i promicanja opasnih neameričkih politika i ideja – što dokazuju vaše masovne stope nezaposlenosti i tužbe proslavljenih glumaca, koji su čak snimili i video s pitanjem: Zašto se sindikat ne bori za mene?”, napisao je Trump, govorivši o videu koji su prošle godine podijelile zvijezde koji su napadali sindikat zbog smanjenja zdravstvenih pogodnosti članova:

“Ne želim više biti povezan s vašim savezom. Kao takvo, ovo pismo vas obavještava o mom trenutnom istupanju iz SAG-AFTRE-a”, zaključio je Trump, a njegovo pismo podijelio je Fox News.

 

SAG-AFTRE je kratko odgovorio: “Hvala vam”, kako prenose Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari