KRŠILA MJERE

Još jedan kafić otvorio vrata gostima; Vlasnica završila u pritvoru!

Photo: ILUSTRACIJA/Zeljko Lukunic/PIXSELL

Zagrebački policajci pritvorili su vlasnicu kafića u Rudešu jer je, usprkos mjerama, otvorila ugostiteljski objekt u kojem su zatekli osmero gostiju. 

Nakon istrage, 30-godišnjakinja je predana je pritvorskom nadzorniku, a protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u “širenje i prenošenje zaraznih bolesti”, pišu Vijesti.hr

“Sumnja se da je 30-godišnjakinja 6. veljače 2021. godine, postupajući suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvide druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, kao vlasnica obrta za ugostiteljstvo u Ratarskoj  ulici, prekršila propisane mjere otvorivši za poslovanje ugostiteljski objekt  u kojem su policijski službenici, oko 10.50 sati zatekli osam osoba koje su konzumirale pića u objektu”, objasnili su iz zagrebačke policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari