AKO IH VIDITE, ZOVITE 192

Još nam je samo ovo trebalo! Pojavile se lažne novčanice od 50 kuna, policija objavila detalje…

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Policija upozorava sve građane da obrate pažnju na sumnjive novčanice te pokušaju zapamtiti što više detalja o osobama koje su donijele novčanice. U ovakvim slučajevima odmah je potrebno izvijestiti policiju pozivom na broj 192.

Između 15. i 18. veljače 2021. godine na području Policijske uprave koprivničko -križevačke zabilježen je slučaj stavljanja u opticaj krivotvorene novčanice u apoenu od 50 kuna. Krivotvorena novčanica je stavljena u opticaj na širem koprivničkom području, u manjoj trgovini za prodaju razne robe i prehrambenih artikala, prenosi tportal. Izvršenim vještačenjem novčanice utvrđeno je da se radi o krivotvorini.

Ovom prilikom policija upozorava djelatnike zaposlene u trgovinama, ugostiteljskim objektima i na štandovima, kao i sve građane da obrate pažnju na sumnjive novčanice te pokušaju zapamtiti što više detalja o osobama koje su donijele novčanice, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari