BIT ĆE SVEGA PO MALO

Video | Kakvo nas vrijeme čeka za Uskrs? Meteorolozi otkrili kad se vraća proljeće

Blagdanski dani u unutrašnjosti će biti promjenjivi, nestabilni i ujutro manje hladni

Na Jadranu te u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima bit će pretežno ili djelomice sunčano uz postupan porast naoblake, a najviše sunčanog vremena bit će u Dalmaciji, javlja DHMZ. Na istoku pretežno oblačno, a malo kiše može pasti ponajprije u Podunavlju i Podravini. Vjetar slab, u istočnim krajevima do umjeren sjeverozapadni.

Na Jadranu ujutro uz obalu slaba do umjerena bura, danju sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 10 i 15 °C.

Promjenjivo i nestabilno

Blagdanski dani u unutrašnjosti će biti promjenjivi, nestabilni i ujutro manje hladni, javlja HRT. Povremeno će padati kiša, većinom u obliku lokalnih pljuskova. Kiša je najvjerojatnija u subotu, kada u najvišem gorju može biti i snijega. U ponedjeljak smanjenje naoblake i danju toplije.

Na Jadranu će u subotu nakratko zapuhati jugo i istočni vjetar te uz promjenjivu naoblaku na sjeverni dio ponegdje donijeti i kišu. U nedjelju malo kiše može pasti većinom u Dalmaciji, a u ponedjeljak je moguća još na krajnjem jugu. Potkraj vikenda zapuhat će umjerena do jaka bura te će prolazno okrenuti na sjeverozapadnjak, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari