NEBO SE OTVORILO

Kao iz apokalipse! Nevrijeme poharalo Zagreb, obilna kiša i vjetar stvaraju probleme u prometu

Jednu je čitateljicu RTL Danas.hr oluja uhvatila na putu za posao. ‘Počelo me zanositi, vidjela sam kako lete kante i savijaju se grane na drveću’, ispričala nam je

Nova promjena vremena zahvatila je Hrvatsku. Olujno nevrijeme poharalo je metropolu u popodnevnim satima.

Nebo se zacrnilo i u nekoliko se trenutaka spustila oluja koja je čupala krovove i rušila stabla, a stradalo je i nekoliko auta. Na otvorenom se u ovom trenutku ne može biti od snažnih naleta vjetra koji nosi sve pred sobom. Sve su tramvajske linije u prekidu.

Javili su se prestravljeni čitatelji RTL Danas.hr. “Bože dragi, što je ovo?!”, pita se jedna Zagrepčanka. Druga je kratko sarkastično dodala “htjeli smo ljeto, dobili smo ljeto”. Jednu je čitateljicu oluja uhvatila na putu za posao. “Počelo me zanositi, vidjela sam kako lete kante i savijaju se grane na drveću”, ispričala je.

Čitatelji nam javljaju da je u svim dijelovima grada situacija kaotična. I u Prečkom je vjetar srušio stablo, a nastradala su dva parkirana auta.

U Tkalčićevoj ulici na Gornjem gradu letjele su stolice i suncobrani s terasa kafića. Javili su se djelatnici jednog kafića kojima je vjetar otkinuo staklena vrata koja su se srušila na terasu i dio inventara, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari