U KARLOVCU

Galerija | KAOS U SREDIŠNJOJ HRVATSKOJ! Grom udario kuću i izazvao požar, ozlijeđen vatrogasac!

Vatrogasci su na terenu, a zapovjednik Goran Franković iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije rekao je da je jedan vatrogac ozlijeđen te ga hitno prevoze u zagrebačku bolnicu, piše Net.hr.

Grmljavinsko nevrijeme pogodilo je sjever Hrvatske, a na području Karlovca izazvao je kaos. Udar groma dogodio se u gradskoj četvrti Borlin gdje se zapalila obiteljska kuća, prenosi KA Portal.

Vatrogasci su na terenu, a zapovjednik Goran Franković iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije rekao nam je da se jedan vatrogasac ozlijedio prilikom gašenja požara te ga hitno prevoze u bolnicu u Zagreb. Više informacija nije mogao reći osim da je na tom području “katastrofa” i da ljudi zovu sa svih strana.

Velike količine oborina prouzročile su bujice na prometnicama. Gradom se čuju sirene, a interventne službe su na terenu. Dubovac i Borlin nemaju struje, piše Net.hr.

Za to vrijeme brojni Karlovčani pokušavaju izvući svoje automobile iz vode, a sve fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari