KARAMARKO NAPUSTIO SASTANAK U MOSTU: “Mirne duše odlazim s pregovora, s ugledom stranke ne smijem se igrati. SDP potpisuje sve što treba…”

Idi na originalni članak
Tomislav Karamarko

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko napustio je sastanak u sjedištu Mosta, gdje su se u 19 sati okupili čelni ljudi koalicije Hrvatska raste, Domoljubne koalicije i Mosta. Izjavio je kako ne može ući u tripartitnu Vladu sa strankom koja je četiri godine uništavala Hrvasku. Na sastanku su ostali SDP i Most.

Oglas

– Ovaj dokument nisam mogao potpisati. Nije važno da li će biti novi izbori ili ne, želim mirno pogledati u oči svim svojim članovima i građanima. Previše je tu fotelja da bih išta potpisao, jednostavno nisam mogao pristati na niz uvjeta ‘prihvati ili odbij’. Mirne duše odlazim s pregovora, jer ja se s uglednom svoje stranke ne smijem igrati. Ne mogu ići u koaliciju s onima koji su četiri godine uništavali Hrvatsku – kazao je Karamarko po odlasku sa sastanka. Objasnio je i zašto.

 Ja kao čovjek to ne mogu – naglasio je istakavši kako nije mogao potpisati bianco prijedloge o podjeli ratnog plijena, jer je u HDZ-u mnogo branitelja i siromašnih ljudi.

Ne možemo na takav način razgovarati o koaliciji iz koje tvrde da im smrde hrvatski branitelji – rekao je Karamarko te dodao kako HDZ na te uvjete ne može pristati.

– SDP potpisuje sve što treba, ipak im je potrebno zadržati fotelje…, kazao je Karamarko na odlasku iz Smičiklasove ulice.

Exit mobile version