KARAMARKO NAPUSTIO SASTANAK U MOSTU: “Mirne duše odlazim s pregovora, s ugledom stranke ne smijem se igrati. SDP potpisuje sve što treba…”

Tomislav Karamarko

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko napustio je sastanak u sjedištu Mosta, gdje su se u 19 sati okupili čelni ljudi koalicije Hrvatska raste, Domoljubne koalicije i Mosta. Izjavio je kako ne može ući u tripartitnu Vladu sa strankom koja je četiri godine uništavala Hrvasku. Na sastanku su ostali SDP i Most.

– Ovaj dokument nisam mogao potpisati. Nije važno da li će biti novi izbori ili ne, želim mirno pogledati u oči svim svojim članovima i građanima. Previše je tu fotelja da bih išta potpisao, jednostavno nisam mogao pristati na niz uvjeta ‘prihvati ili odbij’. Mirne duše odlazim s pregovora, jer ja se s uglednom svoje stranke ne smijem igrati. Ne mogu ići u koaliciju s onima koji su četiri godine uništavali Hrvatsku – kazao je Karamarko po odlasku sa sastanka. Objasnio je i zašto.

 Ja kao čovjek to ne mogu – naglasio je istakavši kako nije mogao potpisati bianco prijedloge o podjeli ratnog plijena, jer je u HDZ-u mnogo branitelja i siromašnih ljudi.

Ne možemo na takav način razgovarati o koaliciji iz koje tvrde da im smrde hrvatski branitelji – rekao je Karamarko te dodao kako HDZ na te uvjete ne može pristati.

– SDP potpisuje sve što treba, ipak im je potrebno zadržati fotelje…, kazao je Karamarko na odlasku iz Smičiklasove ulice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari